top of page
IMG_08851.jpg

Hei Joakim. Vi forlater hytta nå, og tar med oss en utrolig magisk opplevelse i sekken hjem. Du har en fantastisk tretopp dome, du kan vaere stolt av, og vi har kost oss maks, mer enn vi trodde mulig
Tusen hjertelig takk for oss, den varme velkomsten du som vert ga oss og vi kommer gjerne igjen for et doyn med total avslappelse. Tusen takk!
MVH Hanne og Pål.

Vi fikk dette oppholdet i gave fra våre barn og det var en flott og spennende bursdagsgave. Kjempekoselig hytte, morsom konstruksjon og flott med seng på hemsen under stjernehimmelen og svaiende tretopper. Kjempehyggelig totalopplevelse med hyggelig vert.

Verten var hyggelig og tok oss godt imot. Hytten var uvanlig og levde opp til forventningene med alt som trengs for å ha et komfortabelt opphold. I løpet av dagen vi tilbrakte der så vi 4 rådyr hvor 2 av de kom nesten helt opp til hytten. Lagde god mat og koste oss med fuglekvitter og litt fyr i peisen. Vi var veldig fornøyde og slappet godt av i herlige omgivelser. Takk for oss.

Thank you very much for a wonderful place and stay. We loved our treehouse dome, the beauty of the forest, the tranquility of nature and the wonderful attention of joakim. We are very grateful that he decided to share this vision with the world and look forward to spend another time at this slice of paradise. Thank you.

Hvilken herlig gave jag fikk av min kjare datter. En natt i tretopphytte, og for en veldig koselig plass dette er. Vi kom igår i lett overskyet og litt regn, men det var helt ok når vi var her. Fick med litt stjernehimmel på natta og våknet til en strålande solskinnsmorgen. Eieren tok oss godt imot, med god information og detta kan virkelig anbefallas. Tusen takk for oss!

Takk for to flotte netter her i en helt speciell hytte mitt i naturen. Intressant å höre om hvordan tretopphuset ble til. Super vert - svert hjelpsom! Vi har plukket sopp og tyttebaer og kost oss med god mat.

Tusen takk for oss!

En overaskelsetur til 40-åringen, en helt magisk eventurlig opplevelse vi aldrig vil glemma.

Her har vi gått tur, sett rådyr og spist god mat, avslappende opphold.

Vi kommer nok tilbake.

bookinaward_edited_edited.png

Dette er en fantastisk, flott og uvanlig hytte oppe i trerne. Vi hade en kjempekoselig kveld med grillmat og en fin tur i slogen. Etterpå drakk vi vin på terassen mens vi not skogens ro. Enda mer fantastisk var å våkne uoo til en tusikt mot blå himmel og små vite skydotter rett over senga. Takk for oss

Takk for et fint opphold. Vi ble tatt imot av en veldig hyggelig vert som delte nyttig information om hytta og området. Vi var heldig med vaeret så startet oppholdet med en liten tur i omr hvor vi så utrolig mange sommerfugler, resten av dag satt vi ute i det fine veret og spilte kort og spiste god mat. I dag regner det så da passer det fint å dra hjem selv om det har vart koselig å ligge å hore regnet slå mot ruten over senga.

Takk for et nydelig opphold i vakre omgivisler. Her har vi plukket store mengder piggsopp, kantarell og trattkantarell, sett på stjerner og hatt lange diskusjoner om traer (sakura er min favoritt, mens mannen foretrekker piletraer.. Kan anbefale boka om ved. Den forteller kjapt hvorvidt du valgte rett mann utifra hans vedstabbel. Himmelen var stjerneklar i natt hvilket var helt fantastisk å sovne til. Takk for oss.

Tusen takk for ett fantastisk flott opphold her i denne flotte domen i vakker skog. Vi har storkost oss her. På natten har det vart stjerneklar himmel og på morgonen fikk vi besök av flere kjöttmeis som kom oppå glasstaket go knakket på vinduet. Vi så også ekorn i trerne. Eneste minus var att det var mye hjortlus fluer når vi gikk tur i skogen. Tusen takk for oss - og takk til den hyggelige verten som sorger for att vi har det vi trenger for å ha det bra. Vi kommer gjerne igjen.

Tusen takk for en herlig natt i kunstverket deres. Noen ganger er det ikke sol man trenger, men regnvaer, god tid og en varm peis. Joakim, du er en fabelaktig vert. Håper vi ses igjen.

takk for et flott opphold

-magisk hytta i traerna

-hostfarger

-klarvar

-sol

-stjerneklart

-varmt på peisen

-hjemmelaget poskstappe med

viltgryte og godt i glasset

-elgjakt

-spatsertur

lase i gyngestol-magisk

-ett dogn her kan anbefalse

-unik hytte-inne og ute

Takk for oss

for ett fint sted! dette er ingenjorskunst på sitt beste! Alle detaljer virker å vare veldig gjennomtenkte. Vi var heldige med vaeret, og så stjernerne da det ble morkt, og våknet opp till fin blå himmel. Deilig med fyr på peisen og god mat i denne koselige hytta. Tusen takk till joakim for nyttig info og bra service.

Vi har tilbragt en natt i denna magiske hytta og er veldig fornoyde.hytta er svert unik og man kan gå runt hele dagen og finne nye coole detaljer. Veldig kreativt.

Joakim har varit veldig gjestfri og hjelpsom og svart på alle våre spörsmål. Tusen takk for oss.

Takk for en annerledes og morsom opplevelse. Rakk ankomst for det ble helt morkt. Deilig, avslappende kveld med peiskos og god mat. Litt Regn i lopet av natten, men så har det letnet igjen. Satser på en liten skogtur i området for vi reiser hjem igjen. Trehytteliv ga mersmak

From the beauteful view to the creative and modern interior to the whole idea and construction this has been such a special place for a quiet getaway from citylife. Really loved it and it has greatly inspired us to pursue our own crazy personal projects. We will definetly be back. Thank you joakim for this unforgettable cabin.

Takk for en fantastisk nydelig kveld. Stjerneklart og vindstille og +7. Satt ute til sent på natt og titta på stjernerne og nyte stillheten. Som Balsam for sjelen!!

Avkobling med naturen

Dette var en annerledes og kul opplevelse. Vi kom hit ganske tidlig og ble tatt emot av en hyggelig vert som bar bygget denne unike tretopp hytta. Det var ekstremt deilig å komme in till påtent peis og stillhet etter en hektisk tid på jobb. Det har vart deilig å koble helt av med naturen og kunne slappe helt av uten noen forstyrrelser. Vi har spilt kort, spist god mat og hatt noen dype samtaler. Digg med slik kvalitetstid i en hverdag med ellers mye stoy. Tusen takk for den fine tiden vi hade på tretopphytta

Takk for ett hyggelig opphold i domen. dette var ett flott sten og en kjempeflott tretopphytte. Vi har kost oss med fyr i peisen, god mat i vakre omgivelser till min i bryllopsreise. Tusen takk.

Overrasket min sambo på hans 60-årsdag. detta var veldig vellykket. Sjonte ingen ting att vi skulle langt inni skogen i indre ostfold. Med tips fra eier, bestilte jag take away fra Ringstad kjött i Rakkestad ( Kan anbefales ) lunsjtallerk, spekefat og dessert. Jubilanten og jag har kosa oss veldig i denne spesielle domen. Takk for denne gang.

Tusen Takk for et herlig opphold i en utrolig kul hytte!

Jag ble overrasket med tur hit i bursdagsgave, og ble skikkelig overrasket! Hytta er så gjennomfort og stilig, og omgivelserne så rolige og fine. Vi har kosa oss med en tur i narområdet, god mat og drikke, spill og peiskos. Har sovet godt og våknet till vuggende tretopper. Takk for oss, håper vi kommer tilbake en annen gang!

Tusen takk for ett fantastisk opphold!

det var et avbrekk fra hverdagen som virkelig trengtes. Hyggelig velkomst, utrolig pent sted og fantastisk trehytte. Håper vi kansje ses igjen.

nYTT ÅR, NYE MULIGHETER OG NYE OPPLEVELSER!

vI BLE MOTT AV EN FERDIG OPPVARMET HYTTE OG EN HYGGELIG MANN SOM HAR ALL GRUNN TILL Å STOLT AV BYGGVERKET SITT. for en hytte!

Tusen takk for oss og vi ses nok igjen.

Starter året med en flott overnatting i skogen. Vi har laget oss god soppstuing med scampi og pasta, spilt ludo og ligget godt i hengekurven og sett på filmen notebook. Det har vaert otrolig koselig og vi fikk til og med sett karlsvogna skinne klart på himmelen. Takk for oss

15/1. Rekordtemperatur med -21,4C utendörs.

Tusen takk for et fantastisk opphold.

Veldig fornoyd med både hytta og verten.

Snoen ble måkt fra taket så vi kunne få med oss stjerne osv, perfekt.

Vi ses nok igjen, takk for oss

Dette har vart en fantastisk opplevelse. stillheten her er utrolig. Vi har virkelig kost oss i denne originale og flotte hytta. Tusen takk for fin velkomst og for lån av hytte!

Rubrik 1

Min kone hadde i det siste nevnt at hun savner å vaere i skogen. Hva er vel da bedre enn en natt i i en igloo i skogen....opp i traerne! Også på 34-års dagen til kona. Tror det ble 10/10 poeng.

Vi Har overnattet på mange specielle steder opp gjennom, men dette må vaere det mest unike.

Hatten av for gjennomforingen av denne visionen, og takk for flott opplevelse og bra vertskap.

Fikke dette oppholdet i julegave fra barna. Så vi har gledet oss veldig till dette. 

Da vi kom hit igår, ble alle forventninger til hytta infridd. For en herlig plass langt inn i ostfolds skoger. Vi koste oss med god mat og godt drikke, uten TV, og fikk tid till å snakke med hverandre.

Vi har aldri sett maken till stjernehimmel. Det var helt fantastisk. Våknet utpå natta, såg rett opp på stjernehimmelen. Ett fantastisk doyn er snart over. Dette frister til igjendagelse.

.....vi sokte skogens ro.

Vi kom, vi sov og dro.!!

Takk for ett deilig opphold i denne fantastiske hytten!!

Helt Fantastisk

Takk for oss

Vi har gledet oss stort etter att vi fikk opphold her i julegave, og alle forventninge ble innfridd med sol og blå skyfri himel og en stjerneklar natt, helt fantastisk. Vi fant fort roen i denne fantastiske "domen", for en ingenorkunst av et byggverk.

Vi har hatt en fantastisk dag og natt i denne hytta. 
Lukten av skog og fuglesang skaper en magsik stimning i tillegg var vi svart heldig med varet slik at vi kunne sitte ute till langt på kvelden. På en av våre turer her så vi hjorten på jordet og reven som sprang forran oss på veien. I tillegg til at hytten var flott så var velkomsten og verten svart hyggelig, som gav en god start på oppholdet. 
Tusen takk for oss

Tusen Takk for en helt fantastisk opplevelse oppe i traerne!
Vi storkoste oss i tretoppdomen.
Fantastisk Design med spennende detaljer.

Takk for at vi har fått oppleve dette. en ro og tilstedevaerlse som alle burde fått oppleve fra til tid til annen. En paus fra hverdagen. Takk for oss.

endelig var det vår tur å lade batteriene...
Vi satt mange timer på terassen å kjente på skogens ro, vi horte å fra en liten fugler som sa koko.
Ute på stien kom det en hare hoppende, mens vi satt å tittet på alle tretuppene.
Når hodet endelig traff puta, fikk fi se ett strerneskudd gjennom ruta. 
Namaste

Tusen takk for ett herlig opphold i denne kule domen. Sol, vårt forste mote med hoggorm, vin, spekemat og stjernfylt himmel. Det har vart fantastisk!
 

Tusen takk for et fantastisk opphold i denne flotte og fantastiske domen. stille fredlig og avslappende for oss begge. dette setter vi pris på 

Vi fikk denne fantastiske opplevelsen i bryllopsgave.
for en utrolig konstruktion. oppholdet var akkurat den meditation vi trengte for vi neste sommer har en baby. Vi reiser hjem solbrente og fornoyde.

F0r ett kult sted!
Vi er superfascinert ovo stedet, konstruktionen, losningene, stemningen, utsikten og totalopplevelsen. Tusen takk for oss, vi kommer gjerne tillbake

Takk for flott opphold i unik hytte .Deilig å komme tilbake hit etter fottur gjennom skogen til Honningen og tilbake. Takk for oss!
 

Hei fra brostadbotn i midt troms.
takk for oss, og en fantastisk opplevelse. Gode ideer, skogens ro i hjerte og sjel. Kom gjerne og besök oss når vi får bygd vår egen hytte!

Tack för en fin tur i eran hytta. God avslappning, fin kvällstur med massa hallon och vaknar till morgonsol utvilt og glad. Kunde inte bli bättre.
Fantastisk upplevelse!

Takk for oss!
To herlige dager her med stemningsfylt regn på rutene förste dagen og sol den andre. Da ble det klatretur til Linnekleppen. Vi har kost oss, unikt sted

Tack Brorsan!
Finns inget annat att säga än World class!
Stjärnklar sommarnatt med dimmig vinstilla morgon. Underbart vackert väder. ses snart igen! Lillebror jakob

Hatt et hyggelig doyn her på tretopphytta. Kost oss med god mat og vin, pluss en irish til dessert. Et nydelig sted å vare. Kan anbefalles.

Tusen takk for en opplevelse utenom det vanlige. 
Med utsikt over skogen så vi to harer og ett ekkorn.
stille og avslappende for to netter i goteborg venter.

Vi har hatt en nydelig opplevesle med skogens ro, baking og tittet på himmel og trar for vi sovnet. Tusen takk for oss!
 

For en fantastisk fin hytte! Ett skikkelig mesterverk. Det bli sykkeltur til Rakkestad, reker og vin på terassen, kveldstur videre in i skogen og kaffe på morgen. En helt unik opplevelse som vi vil anbefale til alle vi kjenner.

Tusen takk for et herlig dagsopphold, og for muligheten til å fotografere denne fine hytta. God sommer.

For et kuld sted! Vi er superfasinert av stedet, konstruktionen, losningene, stemningen, utsikten og totalopplevelsen. Tusen takk for oss, vi kommer gjerne tillbake.

Endelig var det vår tur å lade batteriene. Vi satt mange timer på terassen, å kjente på skogens ro, vi horte å fra en liten fugler som sa koko. Ute på stien kom det en hare hoppende, mens vi satt å tittet på alle tretoppene. Når hodet endelig traff puta, fikk vi se ett stjerneskudd gjennom ruta. Namaste

Tusen takk for et fantastisk opphold i tretoppdomen. Det var deilig å komme seg litt vekk fra hverdagsmaset og nyte roen i skogen. Vi var også heldige å vare de forste gjestene til å teste deres discgolfbane, super kult.
Takk for deres gjestfrihet og gode service. Vi håper å komme tilbake en gang på vinterstid. Fortsatt god sommer.

Takk for at vi fikk oppleve denne hytta. Nydelig var og fine naturopplevelser gjorde oppholdet perfekt!

Tackar alla trevliga gjester som kommer på besök hos treehousedome og skriver fina ord om hytta. Ni värmer
MVH
Joakim

Tusen takk for oss. 
Flott opphold i en speciell hytte, dette lever vi lenge på. Stjerneklart og nesten fullmåne perfekt hostnatt. Takk till Joakim for god velkomst. Vi kommer gjerne tilbake.

Takk for en avslappende og fin opplevelse.
30-års gaven falt virkelig i smak. Dette stedet vil vi anbefale våre venner. Takk til Joakim

...men Joakim,...hvor er kortstokken?neida, Rakkestaddomen har levert. Vi har hatt en fantastisk dag, på husken! og vi har nytt skogen fra verandaen også, hvor rofuglene svevet rundt trekronene, Magisk! Vi har lagt merke til den måten akustiken former seg i rommet inne. det var goy. også, ikke alle hytter som har gitar oppheng i taket...vi undrer...spiller denne karen også gitar? det gjorde espen, og det låter super inni denne domen. Tusen takk for opplevelsen Joakim! det har overgått forventningene, og vi håper vi kan komme tilbake en annen gang! 
P.S
Det var en veldig hyggelig velkomst og veldig intressant å höre på historien til Rakkestaddomen!

 

Det som begynte med tanke på å lage en liten platting i trarne "tok litt av" og ble til en fantastisk dome i Rakkestads dype skoger. Takk Joakim
Jag fikk dette fantastiske oppholdet i 35-års bryllupsdagspressang fra min nydelige kone. Vi ble tatt godt imot og fikk en god inforing i domen - fra tanken startet, utfordringarna under processen, frem til den står på plass. Sopp-tur, tapas på terassen, nydelig middag m/årets lam å tilhorende vin. Stjerneklart i natt og nydelig blå himmel. Vi takker for oss og ett strålande opphold. P.S Kortstokken er på plass og ble brukt.

 

22-23 okt 2021
Som vi har kosa oss på denne fina hytta! Et doyn med ro, avkobling, god mat, vin og fyr i peisen. Stjerneklar himmel og fullmåne. Tusen takk for oss!

Tusen takk for en fantastisk opplevelse! og takk for super servi e med ved henting og lån av gitar. Morsomt å få hore litt om hytta, både byggteknisk og historisk. Vi kommer gjerne igjen. Takk for oss!

Takk for et fantastisk opphold, kult sted!
Vi har kost oss masse med biff, monopol og noe godt i glasset. et uforglemmelig sted, og verten joakim har all grunn til å vaere stolt. 

Tusen takk for et hyggelig doyn i fantastiske omgivelser. Vi er imponert over en fantastisk hytte og hyggelig vertskap. Det ska anbefales videre!

Tusen takk for et fantastisk opphold i domen! Under oppholdet lagde vi mat ute, gikk en tur i skogen, og koste oss masse inne foran peisen. Og vi forlovet oss!!

Hadde kjempeflaks med stjerneklar himmel, som satte kronen på verket.

Takk for oss.

Veldig koselig Hytte. Det var en fin og anneledes opplevelse å sove i en dome hytte, noe vi selv har tenkt mye på å bygge en gang i fremtiden. Vi har kost oss med god mat og gode samtaler. Takk for denne gang!

Tusen takk for oss!
Vi har kost oss med god mat og drikke, fine rolige omgivelser. Magisk å våkne i det begynner å lysne å se opp i traer og vind. Fin velkomst, flott hytte og hvilepuls.

Tusen takk for ett fantastisk opphold på hytta!
Vaeret og domehytten skapte god stemning med vinduer som slapp naturen inn. Superkoselig velkomst av Joakim som gjorde peis og varme klart. Vi var heldig med å få stjernehimmel på natten når vi lå i sengen! Takk for oss, denne overnattingen har virkelig fått oss til å lade opp batteriene våres!

Takk for en kul opplevelse og en deilig avkobling fra julestua

For et fin opphold vi har hatt på denne tretopphytta. Vi har blitt tatt imot av Joakim som har skapt et koselig sted. En kort tur i området (masse snö) etterfulgt av en middag og vin med utsikt mot skogen har gitt oss roen vi trengte i romjulen. Vi har funnet kortstokken og hatt noen funder med spill mens vi tok påfull av vinen. Nå skal vi ture videre til neste hytte hvor vår firbente venn venter på oss. Takk for en hyggelig opplevelse.

Tusen takk for et FANTASTISK opphold i denne tretopphytta.
Vi ble veldig fasinerte av selve konstruktionen, stemningen, utsikten og totalupplevelsen. Eieren tok oss godt emot, med god information (kom inn til ferdig oppvarmet hytte). Tusen takk for oss, vi kommer gjerne tillbake.

Takk for en helt unik opplevelse!
Vi har kost oss med god mat, drikke og samtaler. En herlig avbrekk i en ellers hektisk hverdag. Hyta og området er helt fantastisk! Takk for en god velkomst. Ps Kortstokken ligger i skuffene på kjökkentet.

Rubrik 1

Tusen takk for et fantastisk opphold!
Hytta er en opplevelse og vi har storkost oss! Ti har funnet roen, og skulle gjerne vart her lenger. Vi håper å komme tillbake om ille så lenge!

Tusen takk for ett nydelig opphold i en fantastisk dome! Inspirerende å se alle lösninger og detaljer, og höre historien om byggverket. Som interiörarkitekt tror jag faktiskt at jag jublet hoyt da jag så den lekre servanten på badet. Som de fleste, tur, god mat, vin, natur, barnefri og hvilepuls. Vi kommer gjerne igjen.

Takk for oss! Vi har kost oss og slappet av!
Fikk hentet utemöbler og not bobler i glasset i nydelig solskinn. Jag fikk detta oppholdet i 50-års gave av min mann, og jag ble så glad for gaven. Sovnet til stjerneklar himmel, og våknet til solen som skinte i tretoppene. Egg og bacon ble stekt ute på terassen. Nam nam

 

En fantastisk og uforglemmelig opplevelse!
Kjölig, men strålande vårvaer ga mulighet for nydelig skogstur, avslapping på verandaen, middag foran peisen og en natt under stjernehimlen.
Takk for å ha bygd " domen" og takk for oss.

En fantastisk og uforglemmelig opplevelse!  Kjölig, men strålende vårvaer ga nydelig skogtur, avslappning på verandaen, middag foran peisen og en natt under stjernehimelen. Takk for å ha bygd "domen" og takk for oss.
 

Vi har gledet oss lenge til litt voksentid i tretoppene, og opplevelsen sto til forventningene. Helt fantastisk avkobling fra omverden, med fuglekvitter som eneste "forstyrrelse". Tusen takk för intressant historie fra Joakim om hvordan domen ble til og for god innforing av bruken av denne. Vi har kost oss masse og kan varmt anbefale ett opphold her!!

Vi har hatt en perfekt start på påsken med et herlig doyn her i toppen av traerne. Vi har gått lang tur i skogen, spist mye god mat og drukket deilig vin. Sovnet til stjerneklar himmel og våknet til sol og blå himmel. Nå venter en tur til Linnekleppen. Tusen takk for oss, God påske!

For et deilig sted!
Tusen takk for oss, og for at dere lar oss ta del i denne hyttedrommen
Vi har hatt ett deilig doyn i domen, på årets to beste dager. Blå himmel og varmt i sola, påsken kan ikke bli bedre!

 

Tusen takk for oss!!!
Vi har hatt et kjempefint opphold. Sen middag på terassen, og gåtur i solnedgangen. Flotte og avslappende omgivelser. Vil anbefalles videre. En flott bryllopsgave:) 

 

Enda en ting på min Bucket list kan krysses av. Det har vart en flott opplevelse. Vi har sovet veldig godt. Takk for oss.

Takk for oss!
Veldig fin og annerledes opplevelse. sett elg og traner. Vil anbefale det vidare.

Jag gikk en tur på stien og hörte skogens ro, har skjeldent penet bedre. Et flott sted - mye dyreliv - 3-4 rådyr har beitet på utsiden av hytta - mye fuglekvitter og ikke minst mye ro! Fint tur tereng - flott skog.
Anbefales - vi kommer gjerne igjen. 

Thank you for a very special and lovely weekend. Julia and Me got engaged here (she proposed) and i could not have hoped for a better place!

Vi har storkost oss i Domen!
Vi kjörte en tur bort til Honningen for å ta et bad, og resten av dagen og kvelden satt vi ute. Nydelig sted - takk for oss!

Fra storbyens kjas og mas til Rakkestads fredfulle og rolige natur. Vi har storkost oss med godt vaer, pölser, fine turer og sett på dyreliviet fra den deilige uteplassen til domen. Vi så rådyr og hare, og den störste vepsen vi noen gang har sett. Tusen takk for en kjempe fin ferie!

Droye 30 min etter planlagt ankomst parkerte vi under domen. Ute regnet det sidelengs men blide Joakim stod klar med både et entusiastiskt smil å historin til trarne, boltene og bygget. Dag 2 bestod av hvilepuls, stirrekonkurranse med den störste oyestikkeren i Rakkestad å mer hvilepuls. Takk for et supert opphold.

What a nice place.
We enjoyed it

Tusen takk for et nydelig doyn med magisk stillhet og de vakreste omgivelser. Vi kommer tilbake!

Takk for oss!
Dette var en veldig hyggelig opplevelse, vi har storkost oss! Sees igjen!

Tusen takk for et herlig opphold i avslappende, rolige og koselige omgivelser. Vi finn besök av en sot hare igår. Dette var bra joakim, vi sees igjen!

Takk for et flott opphold!
Det gikk fint å feire 30-års dagen her.
Vi hadde sol, vind, regn og skyer, men vi kunne ikke ha kost oss mer

Takk for et nydelig doyn i vakre omgivelser! Turen var en overraskelse rett i etterkant av en 50-års feiring. Deilig med barnefri, og godt for sjela å kikke ut mot höstfargerne i skogen og opp mot fullmåne og stjernehimmel. Vi fikk tapas fra fru Blom kjört opp hit - anbefales.
Nu skal vi ta en liten tur til Honningen, for vi venderhesa hjem. En kjempeopplevelse å vare her.

Takk for et hyggelig opphold. Vi fant roen her i skogen med rikt dyreliv på utsiden. Det var tre rådyr og en del fugler. Stedet runger utrolig bra.

Tusen takk for et avslappnde opphold i denne flotte hytta. Vi er to veninner som har kost oss på tur.
Det ble en lang fottur på kryss og tvers på skogens stier for vin og strikkestoy til, langt på kveld foran peisen. Takk for oss!

Finfin overnatting i vakre omgivelser, Takk for oss!
 

Fantastisk fin hytte i flott natur. Dette er noe utenom det vanlige og noe vi vil anbefale videre.

Tusen takk for en veldig fin overnatting i en spesiell hytte. Vi var heldige med solfylt ettermiddag og stjerneklar kveld. Vi kommer til å snakke varmt om denne domen i lang tid fremover.

Et slitent par tok turen fra Oslo för å besöke en hytte ligne iglo med fyr i fra peisen
og naturen i heisen
dro de tillbak med fullstendig sjellero.

Et fantastisk stue som möth oss i skogen. Artig bygg, en opplevelse utenom det vanlige. Vinden ute, regnet piskat og vi satt godt og varmt og spilte kort og drakk vin. Tusen takk for opplevelsen.

Godt å komme seg bort i julestia og slappe helt av i skogen. Takk for en deilig og avslappende natt i naturen.

Takk for et deilig opphold i en fin og morsom hytte. Fikk en vakker stjernehimmel. Endelig fikk vi feiret 30 års dagen, (to år for sent)
Takk for oss.

Takk for et herlig opphold. Fantastisk opplevelse, god mat og vin og vi forlovet oss. Stor klem fra....

Utrolig fin og gjennomfort tretopphytte. Helt unik. 
Her fant vi virkelig roen. Skylle gjerne vert her lenger. Hade stjerneklar himmel i natt. 

A unique experience i the dome tree house. Each f every component compliment the dome house f the effort of Joakim is visible. The best experience was to sleep under the stars against the trees in the forest. The calmness of the forest, stary sky f the comfort within the dome house was amazing. Lots of love from Nepal
 

Tusen takk for et deilig, avslappende og hyggelig opphold i nydelige omgivelser. Supert å ha med seg sösteren sin og ha gode samtaler. Fantastiske omgivelser. Takk for oss

Tusen takk for oss, vi har storkost oss her ute i nydelig vaer. 10/10 opplevelse.
VI kommer igjen
 

Takk for oss, vi har hatt det fint her i hytta. Veldig heldig med varet også. Har gått en lang tur i skogen her-fant heldigvis veien tilbake igen. Ellers kost oss med mat, drikke og soool.
 

Solskinn, fuglekvitter, deilig var, vår og solsilder gjennom trarne. Vi traff (kansje) en jerv på vår tur i skogen igår, spennende og heldigvis på god avstand. Sovet som en stein. Hatt en veldig hyggelig helg her i ett fascinerende bygg.

Hatt en avslappende og romantisk tid her på hytta. Var heldige med strålende sol som vi satt ute og not til langt på kveld, Takk for vinen.

Vi har hatt en topp hyttetur med masse latter og kortspill. På dagen ble det en lang gå tur for vi måtte snu for vi kjente det kom noen dråper.

Tusen takk for et fantastisk doyn opp i trerne. Vi har kost oss med tur i skogen, god mat og vin og nydelig var. Takk igjen Joakim for en super velkomst og historien hvordan hytta ble til. Anbefalles absolutt videre.

Tusen takk for et herlig opphold i avslappande og koselige omgivelser. Vi har kost oss med fantastisk var, deilig mat og god vin. Takk til joakim for en fin velkomst. Dette anbefales videre.
 

Tusen takk for et fint opphold. Veldig koselige omgivelser og etn fantasisk hytte. Vi har kost oss masse.
 

IMG_07071.jpg
IMG_07061.jpg
IMG_07041.jpg
IMG_07051.jpg
IMG_06991.jpg
IMG_07011.jpg
IMG_07021.jpg
IMG_07001.jpg
IMG_06981.jpg
IMG_06971.jpg
IMG_07711_edited.jpg
IMG_07701_edited.jpg

Ga dette i bursdagsgave til kjæresten. Vi dro i midten av januar og fikk stjerneklar himmel, noe regn, mye sol. Uansett var ikke været særlig viktig fordi selve hytta var utrolig koselig og kul å være i. Sengen er på en hems, med mange vinduer i taket rett over sengen, så man får virkelig følelsen av å sove under stjernene. I alt en kjempefin gave som vi begge fikk glede av. Verten er forresten veldig hjelpsom.

Dette er en opplevelse utenom det vanlige. Dette er et helt unik konstruksjon ulik alle andre lignende tretopphytter. Her får man virkelig mulighet til å oppleve ro i skogen uten noen forstyrrelser. Innvendig finnes alt man trenger. Man har bad, kjøkken, peis, behagelige møbler og dobbeltseng på en hems med store vindusflater rett opp slik at man har muligheten til å se stjernehimmelen mellom tretoppene. Verten er utrolig hyggelig og behjelpelig og vi hadde et flott døgn i domen.

Tusen tack for ei herlig opphold i denne fantastiska hytta! Det var kjempedeilig å komma in dora hvor peisen var tent på, og hytta var god og varm. Eier kom med god information og var tilgjengelig under hele oppholdet hvis vi lurte på/trengte noe. Hytta i sig selv er både koselig og sjarmerende.

Tusen tack for ei herlig opphold i denne fantastiska hytta! Det var kjempedeilig å komma in dora hvor peisen var tent på, og hytta var god og varm. Eier kom med god information og var tilgjengelig under hele oppholdet hvis vi lurte på/trengte noe. Hytta i sig selv er både koselig og sjarmerende.

Dette var en fantastisk og andeledes opplevelse en det vi er vant til. Morsom konstruktion, og veldig fint å oppleva naturens lyder og lys fra denne hytta. oppholdet fick i som gave av våre tre barn. Hyggelig og hjelpsom vert også. Tusen tusen tack for oss! For vi grar hjem, tar vi en tur till områdets hoyeste punkt, linnekleppen. Hilsen Berit og finn

Takk for oss. Vi har hatt ei kjempefint opphold. Akkurat det vi trengte!

11.jpg
Omt1_edited.jpg
bottom of page