Ga dette i bursdagsgave til kjæresten. Vi dro i midten av januar og fikk stjerneklar himmel, noe regn, mye sol. Uansett var ikke været særlig viktig fordi selve hytta var utrolig koselig og kul å være i. Sengen er på en hems, med mange vinduer i taket rett over sengen, så man får virkelig følelsen av å sove under stjernene. I alt en kjempefin gave som vi begge fikk glede av. Verten er forresten veldig hjelpsom.

Dette er en opplevelse utenom det vanlige. Dette er et helt unik konstruksjon ulik alle andre lignende tretopphytter. Her får man virkelig mulighet til å oppleve ro i skogen uten noen forstyrrelser. Innvendig finnes alt man trenger. Man har bad, kjøkken, peis, behagelige møbler og dobbeltseng på en hems med store vindusflater rett opp slik at man har muligheten til å se stjernehimmelen mellom tretoppene. Verten er utrolig hyggelig og behjelpelig og vi hadde et flott døgn i domen.

Vi fikk dette oppholdet i gave fra våre barn og det var en flott og spennende bursdagsgave. Kjempekoselig hytte, morsom konstruksjon og flott med seng på hemsen under stjernehimmelen og svaiende tretopper. Kjempehyggelig totalopplevelse med hyggelig vert.

Verten var hyggelig og tok oss godt imot. Hytten var uvanlig og levde opp til forventningene med alt som trengs for å ha et komfortabelt opphold. I løpet av dagen vi tilbrakte der så vi 4 rådyr hvor 2 av de kom nesten helt opp til hytten. Lagde god mat og koste oss med fuglekvitter og litt fyr i peisen. Vi var veldig fornøyde og slappet godt av i herlige omgivelser. Takk for oss.

Thank you very much for a wonderful place and stay. We loved our treehouse dome, the beauty of the forest, the tranquility of nature and the wonderful attention of joakim. We are very grateful that he decided to share this vision with the world and look forward to spend another time at this slice of paradise. Thank you.

Hvilken herlig gave jag fikk av min kjare datter. En natt i tretopphytte, og for en veldig koselig plass dette er. Vi kom igår i lett overskyet og litt regn, men det var helt ok når vi var her. Fick med litt stjernehimmel på natta og våknet til en strålande solskinnsmorgen. Eieren tok oss godt imot, med god information og detta kan virkelig anbefallas. Tusen takk for oss!

Takk for to flotte netter her i en helt speciell hytte mitt i naturen. Intressant å höre om hvordan tretopphuset ble til. Super vert - svert hjelpsom! Vi har plukket sopp og tyttebaer og kost oss med god mat.

Tusen tack for ei herlig opphold i denne fantastiska hytta! Det var kjempedeilig å komma in dora hvor peisen var tent på, og hytta var god og varm. Eier kom med god information og var tilgjengelig under hele oppholdet hvis vi lurte på/trengte noe. Hytta i sig selv er både koselig og sjarmerende.

Dette var en fantastisk og andeledes opplevelse en det vi er vant til. Morsom konstruktion, og veldig fint å oppleva naturens lyder og lys fra denne hytta. oppholdet fick i som gave av våre tre barn. Hyggelig og hjelpsom vert også. Tusen tusen tack for oss! For vi grar hjem, tar vi en tur till områdets hoyeste punkt, linnekleppen. Hilsen Berit og finn

Takk for oss. Vi har hatt ei kjempefint opphold. Akkurat det vi trengte!

Vi fikk dette oppholdet i gave fra våre barn og det var en flott og spennende bursdagsgave. Kjempekoselig hytte, morsom konstruksjon og flott med seng på hemsen under stjernehimmelen og svaiende tretopper. Kjempehyggelig totalopplevelse med hyggelig vert.

Vi var to personer her en kald novemberdag, med håp om stjerneklar himmel. Været var ikke på vår side, men alt annet var helt topp. Selve hytta fant vi ved hjelp av gulesider og kart fra eier. Den lå fint til langs en privat grusvei. Selve hytta/domen ga følelse av ro og natur med sitt elegante design. Det var litt mørkt på kveldstid, men verten hadde planer om å få inn mer lys. Det er ikke strøm eller varmt vann, men en usb-plugg til å lade telefonen. Kjøkkenet har kjøleskap og gasskomfyr. Verten var veldig hyggelig og hjelpsom, og det er tydelig at dette er hans lille skatt som han ønsker å dele med folket.

Dette er en fantastisk, flott og uvanlig hytte oppe i trerne. Vi hade en kjempekoselig kveld med grillmat og en fin tur i slogen. Etterpå drakk vi vin på terassen mens vi not skogens ro. Enda mer fantastisk var å våkne uoo til en tusikt mot blå himmel og små vite skydotter rett over senga. Takk for oss

Takk for et fint opphold. Vi ble tatt imot av en veldig hyggelig vert som delte nyttig information om hytta og området. Vi var heldig med vaeret så startet oppholdet med en liten tur i omr hvor vi så utrolig mange sommerfugler, resten av dag satt vi ute i det fine veret og spilte kort og spiste god mat. I dag regner det så da passer det fint å dra hjem selv om det har vart koselig å ligge å hore regnet slå mot ruten over senga.

Takk for et nydelig opphold i vakre omgivisler. Her har vi plukket store mengder piggsopp, kantarell og trattkantarell, sett på stjerner og hatt lange diskusjoner om traer (sakura er min favoritt, mens mannen foretrekker piletraer.. Kan anbefale boka om ved. Den forteller kjapt hvorvidt du valgte rett mann utifra hans vedstabbel. Himmelen var stjerneklar i natt hvilket var helt fantastisk å sovne til. Takk for oss.

Tusen takk for ett fantastisk flott opphold her i denne flotte domen i vakker skog. Vi har storkost oss her. På natten har det vart stjerneklar himmel og på morgonen fikk vi besök av flere kjöttmeis som kom oppå glasstaket go knakket på vinduet. Vi så også ekorn i trerne. Eneste minus var att det var mye hjortlus fluer når vi gikk tur i skogen. Tusen takk for oss - og takk til den hyggelige verten som sorger for att vi har det vi trenger for å ha det bra. Vi kommer gjerne igjen.

takk for et flott opphold

-magisk hytta i traerna

-hostfarger

-klarvar

-sol

-stjerneklart

-varmt på peisen

-hjemmelaget poskstappe med

viltgryte og godt i glasset

-elgjakt

-spatsertur

lase i gyngestol-magisk

-ett dogn her kan anbefalse

-unik hytte-inne og ute

Takk for oss

Tusen takk for en herlig natt i kunstverket deres. Noen ganger er det ikke sol man trenger, men regnvaer, god tid og en varm peis. Joakim, du er en fabelaktig vert. Håper vi ses igjen.

Vi har tilbragt en natt i denna magiske hytta og er veldig fornoyde.hytta er svert unik og man kan gå runt hele dagen og finne nye coole detaljer. Veldig kreativt.

Joakim har varit veldig gjestfri og hjelpsom og svart på alle våre spörsmål. Tusen takk for oss.

Takk for en annerledes og morsom opplevelse. Rakk ankomst for det ble helt morkt. Deilig, avslappende kveld med peiskos og god mat. Litt Regn i lopet av natten, men så har det letnet igjen. Satser på en liten skogtur i området for vi reiser hjem igjen. Trehytteliv ga mersmak

From the beauteful view to the creative and modern interior to the whole idea and construction this has been such a special place for a quiet getaway from citylife. Really loved it and it has greatly inspired us to pursue our own crazy personal projects. We will definetly be back. Thank you joakim for this unforgettable cabin.

  • Facebook Reflection